Winkelwagen

Heb je een vraag?

Geen probleem! Hieronder staan de meest gestelde vragen!
Is verzending gratis?

Ja, verzending is helemaal gratis voor al onze klanten. Wij nemen de kosten voor het verzenden van uw bestelling voor onze rekening, zodat u kunt genieten van een zorgeloze winkelervaring.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden als ik voor 18:00 uur bestel?

Als u uw bestelling plaatst vóór 18:00 uur, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, zodat u uw producten binnen de kortst mogelijke tijd ontvangt.

Wat is de bedenktijd voor mijn aankoop?

U heeft 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat u uw bestelling ontvangt. Binnen deze periode kunt u uw aankoop retourneren. Voor meer informatie over de retourprocedure en eventuele voorwaarden, verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden.

Passen de kussens zich aan de vorm van het hoofd aan?

Ja, onze kussens passen zich aan de vorm van uw hoofd aan dankzij het gebruik van memoryfoam. Ze zijn speciaal ontworpen om een comfortabele en ergonomische pasvorm te bieden, waardoor u kunt genieten van een gepersonaliseerde slaapervaring. Het memoryfoam-materiaal past zich zachtjes aan de contouren van uw hoofd aan, waardoor het geschikt is voor verschillende slaaphoudingen.

Krijgen jullie binnenkort ook andere soorten?

Jazeker! Wij zijn voornemens om nog diverse andere geurkussens op de markt te brengen. Stay tuned voor meer informatie door op de nieuwsbrief te abonneren!

Andere vraag?

Neem dan contact op met onze support afdeling en we komen zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord!

Contact